Yrittäjä

Lisää yrityksesi tiedot
Suomen Puhelinluetteloihin

Pohjois-Savon yritysten Tehosivut


SK Rakennus ja remontointi

Kotisivut:

Y-tunnus: 2606868-7

Osoite: Rajakuusikontie 39,

71890 Hamula

Sähköposti: moc.liamtohohasinuak

Toimialat:

Puhelinnumerot:

Tarjouspyyntö Ajanvarauspyyntö Yhteydenottopyyntö Tiedustele avoimia työpaikkoja

Tarjouspyyntölomakkeen tarjoaa käyttöönne Suomen suurin kilpailutus- ja tarjouspyyntöpalvelu Tarjoukset.fi.

Yritykselle ilmoitetaan pyynnöstänne sähköpostitse ja tekstiviestitse*. Sähköpostiinne tulee kopio lähettämistänne tiedoista.
(* Kaikki päätelaitteet eivät tue tekstiviestejä.)

SK Rakennus ja remontointi on yritys, jonka päätoimiala on kirvesmies- ja remontointityöt. Myös pienet maanrakennustyöt onnistuvat 4,5 tn minikaivinkoneella. Kauttamme järjestyvät kaikki rakentamiseen ja remontointiin liittyvät työt, tarvittaessa avaimet käteen -periaatteella. Toiminta-alueemme on Maaninka ja lähiseutu.

Toimenkuvaamme kuuluvat uudisrakentaminen, sauna- ja pesuhuoneremontit, laatoitustyöt, sertifioidut vesieristykset, maalaustyöt, tapetoinnit, kaluste-asennukset, kattoremontit ja terassit/valokatteet.

Kauttamme saat kalustesuunnittelun, -asennuksen ja kalusteet omasta tuotannosta. Valmistamme kiintokalusteet keittiöön, kylpy- ja kodinhoitohuoneeseen, vaatekomerot, liukuovet ja irto-ovet toiveittesi mukaan. Oma tuotanto takaa erikoismittaiset kalusteet ja ovet.

SK Rakennus ja remontointi on vuonna 2014 perustettu yritys. Firman yrittäjänä toimivalla Sami Kaunisaholla on vuosien mittainen kokemus ja vankka ammattitaito rakennusalalta vuodesta 2000 lähtien.